Preloader
Widget Image

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

[email protected]
Title Image

O nama

Priča o Manikas Group-u započela je u nastojanju da vas svaki dan mazite ukusnim sladoledom! Tim profesionalaca je najbolje mlijeko kombinirao s čokoladom, lješnjacima, bobicama, trešnjama, jagodama, višnjama, pistacijama, grožđicama i drugim prirodnim okusima, zamotao ih na različite načine, a zatim ih s ljubavlju distribuirao širom zemlje.

Manikas Group

Tvrtka MANIKAS GROUP ušla je u prehrambenu industriju koja želi ponuditi kvalitetne proizvode po konkurentnim cijenama. Naša tvrtka nudi tržište hrane sladoledom, smrznutim tijestom, smrznutim voćem i povrćem, kao i feta sirom, maslinovim uljem, medom, halvom, džemom, čokoladnim namazom, slatkišima, tahinijem, tahini namazom, rižom, mahunarkama, tjesteninom, sokovima i bombone. Tržištu pružamo odabrane proizvode koji zadovoljavaju potrebe potrošača. Sve su naše marke pomno odabrane tako da odgovaraju standardima kvalitete.

Tvrtka MANIKAS GROUP bavi se prodajom robe od 1999. godine i surađuje s lokalnim tvrtkama, no 2020. godine sva su ta društva udružila snage što je rezultiralo osnivanjem MANIKAS GRUPE. Stoga naša tvrtka nije samo iskusna u maloprodaji, već je i motivirana za razvoj i napredak u prehrambenom sektoru.