Preloader
Widget Image

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

[email protected]
Title Image

Koziji sir Quuen

Koziji sir Quuen

Tradicionalni bijeli sir od kozjeg mlijeka malo slanijeg okusa. Kozji sir Vasilitsa dostupan je u rasutom stanju iz spremnika, u plastičnoj hermetički zatvorenoj ambalaži (vakuum), kao i u plastičnoj posudi s rasolom.

Metalna posuda
Kozji sir u Grčkoj obično se prodaje na tradicionalan način iz spremnika za rasuti teret. Tako kupac ispred hladnjaka u trgovinama ima priliku odabrati količinu koju želi. Kozji sir Vassilitsa spremnik dostupan u veličinama od 15 kg, 8 kg i 4,5 kg.

Plastični spremnik sa slanom vodom
Kozji sir Vasilitsa dostupan je u praktičnom pakiranju od plastičnih posuda koje održavaju sir u svojoj prirodnoj slanoj vodi dajući svježinu, a također nudi mogućnost i duže vrijeme održavanja. Kozji sir “Vasilitsa” u plastičnoj posudi sa slanom vodom dostupan je u veličinama od 200g, 400g, 500g, 1kg i 2kg.

Vakuumski paketi
Plastična hermetična ambalaža Vacuum prvi je pokušaj standardizacije Fete u malim pakiranjima u mliječnoj industriji. Imajući naziv marke standardiziran na pakiranju, potrošač je siguran u izbor koji je napravio. Zrakopropusni uređaj kozjeg sira Vassilitsa dostupan je u veličinama od 400 g i 200 g.

Prehrambena izjava za svakih 100gr:

-Energija 1143J / 275kcal
-Masti 23g od čega zasićene masne kiseline 13g
-Ugljikohidrati 0g Šećeri 0g
-Proteini 16g
-Sol 2,4g

Suha mast: 43%
Vlaga: 56% maks

Čuvati u hladnjaku na 0-4 Celzijeva stupnja.

Kategorije: ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Koziji sir Quuen”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *