Preloader
Widget Image

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

[email protected]
Title Image

Organska feta Queen

Organska feta Queen

Tradicionalna feta od organskog ovčjeg i kozjeg mlijeka. Organska kriška Vassilitsa dostupna je u rasutom stanju u spremniku i plastičnoj posudi s otopinom soli.

Metalna posuda
ORGANSKA FETA u Grčkoj obično se prodaje na tradicionalan način u rinfuzi iz kontejnera. Tako kupac ispred hladnjaka u trgovinama ima priliku odabrati količinu koju želi. Organska kriška Vassilitsa spremnik dostupan u veličinama od 15 kg.

Vakuumski paketi
Vakuumska plastična hermetična ambalaža prvi je pokušaj standardizacije organske fete u malim pakiranjima u mliječnoj industriji. Imajući naziv marke standardiziran na pakiranju, potrošač je siguran u izbor koji je napravio. Nepropusni uređaj Organic Slice Vassilitsa dostupan je u veličinama od 400 g i 200 g.

Plastični spremnik sa slanom vodom
Organska kriška Vasilitsa dostupna je u praktičnom pakiranju plastičnih posuda koje održavaju sir u svojoj prirodnoj slanoj vodi dajući svježinu, a također nudi mogućnost i duže vrijeme održavanja. Organska feta “Vasilitsa” u plastičnoj posudi sa slanom vodom dostupna je u veličini od 1 kg.

Prehrambena izjava za svakih 100gr:
-Energija 1165J / 279kcal
-Masti 23,5g, od toga zasićene masne kiseline 13,5g
-Ugljikohidrati 1,5g
-Proteini 16,5g
-Sol 2,4g

Suha mast: 43%
Vlaga: 56% maks

Čuvati u hladnjaku na 0-4 Celzijeva stupnja.

Kategorije: ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Organska feta Queen”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *